Blodbanken anvender fotobøger som værktøj i sit arbejde

[CeWe Color Nordic ApS – 11/02-2009 – IT & Kommunikation]

Firmaaftale mellem Blodbanken, Regionshospitalet Randers og Danish Crown

Blodbanken, Regionshospitalet Randers har firmaaftaler med flere store, velrenommerede firmaer – bl.a. Danish Crown, landets femte største virksomhed.

”For at kunne præsentere vores samarbejdsmodel omkring firmaaftaler bedst muligt, har vi udformet en CeWe Fotobog med flotte optagelser og informative tekster. Det er den mest optimale måde at illustrere forløbet på”, forklarer Hannah Forslund, formand for bloddonorne i Randers siden 1992.

Hannah Forslund udtaler videre: ”Firmaaftalerne er populære. Virksomhederne opnår mange åbenlyse fordele ved at tilbyde sine medarbejdere at blive bloddonorer. Virksomheden fremstår som en seriøs og innovativ arbejdsplads med et godt image og gode menneskelige værdier – signalværdien udadtil er høj!”

Henrik Lentz Kristensen, bloddonor og medarbejder hos Danish Crown, Randers tilføjer: ”Som bloddonor – omfattet af en firmaaftale – foregår blodtapningen i arbejdstiden – uden lønreduktion! Mine kolleger og jeg bliver kørt til og fra Blodbanken af Falck – hyggeligt og nemt.”

Bloddonor-aftalen illustreres flot i ord og billeder i CeWe Fotobogen. Fotobogen afspejler virksomhedens overskud og medmenneskelighed på en præsentabel og informativ måde.

Fotobogen tilbyder en særdeles attraktiv mulighed for at præsentere sin virksomhed eller produkter! Fotobogen udmærker sig ved sit store udvalg af formater og funktioner. Den trykte CeWe Fotobog fremstår i en fremragende, professionel kvalitet, som er særdeles velegnet som firmagave eller lign.

Udover de mange layoutforslag tilbyder programmet adskillige individuelle udformningsmuligheder inkl. mange værktøjer til billedredigering.

CeWe Fotobogen har opnået den eftertragtede og højeste udmærkelse inden for foto grundet sin kvalitet, fleksibilitet samt brugervenlighed! Softwaren er derudover gentagne gange kåret som testvinder i adskillige aviser, magasiner og fagblade.

På cewefotobog.dk kan man læse mere om CeWe Fotobogen og gratis downloade den attraktive softwarepakke med de ultimative muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *