CEWE er verdens første vinder af SOS-Børnebyernes Excellence Award

CEWE Stiftung & Co. KGaA er af SOS-Børnebyerne blevet hædret for sit exceptionelle sociale engagement. Virksomheden, der opererer i hele Europa, har i årene 2013 til 2017 doneret mere end 7,5 millioner kr. til børn i nød. Derfor modtog CEWE som den første virksomhed Excellence Award.

Det var særligt den bedrift, at CEWE samlet set har doneret over 7,5 millioner kr., som var afgørende for, at SOS-Børnebyerne for første gang nogensinde uddelte deres Excellence Award til en virksomhed. Prisen blev overrakt af Sabine Fuchs, direktør for SOS-Børnebyerne Global Partner. Den tyske kabaretkunstner Dieter Nuhr deltog også i festen for alle SOS-sponsorerne. Han havde foreviget sine indtryk af SOS-Børnebyerne i en CEWE FOTOBOG, som allerede i løbet af aftenen blev solgt i stor stil: Alene formatet CEWE FOTOBOG XXL indtjente over 37.000 kr.

CEWE har støttet SOS-Børnebyernes gode, verdensomspændende arbejde siden 2013. Udover at CEWE både donerer penge og gaver, så arbejder mange af virksomhedens medarbejdere også som frivillige i institutioner i Tyskland og ved nogle udvalgte internationale projekter. På den måde har CEWE fået meget tætte relationer til børnebyer i Ghana, Ungarn, Tjekkiet, Polen, Østrig, Frankrig, Tyskland og Belgien.

„CEWE ser sin økonomiske succes som en forpligtigelse over for samfundet. I løbet af de sidste fire år har SOS og CEWE opbygget et internationalt og nært partnerskab med hinanden. Det gælder både i forhold til regelmæssige nødhjælpsprogrammer og nye bolig- eller støtteprojekter. Takket være den langfristede og ubureaukratiske støtte fra CEWE, har vi kunne søsætte og succesfuldt gennemføre mange hjælpeprogrammer”, udtaler Sabine Fuchs, som værdsætter CEWEs vedvarende støtte til blandt andet familier og børn i nødsituationer.

SOS-Børneby i Norge
Siden 2014 støtter CEWE også SOS’ arbejde i Norden ved at sponsere SOS-børnebyen i Norge. Børnebyen i Norge har fokus på at hjælpe søskendepar, som risikerer at blive skilt fra hinanden, fordi de ikke kan bo hjemme. I børnebyen bor børnene sammen med plejeforældre, som hjælper børnene med at få en stabil og normal hverdag.