CEWE FOTOBOG – årets mest personlige julegave med tilfredshedsgaranti

 

Gaven som også glæder efter jul: CEWE FOTOBOG
Mulighederne er uendelige, når du skal lave en CEWE FOTOBOG som julegave. Du bestemmer selv, hvad bogen skal indeholde af fotos og tekst, hvilken størrelse, indbinding og hvilket papir bogen skal trykkes på.  En CEWE FOTOBOG er den mest personlige gave, du kan give til familie og venner. 

Det er altid en god idé at have et overordnet tema for fotobogen. Et sikkert julegavehit er en fotobog, som viser året, der gik. Alle de fantastiske oplevelser I har haft sammen bliver rammet smukt ind i en personlig bog, som med garanti vil blive taget frem igen og igen. En sjov og anderledes måde at vise det forgangne år er ved at lave bogen efter de fire årstider. Du kan fx starte bogen med temaet ”Vinter”. Her indsætter du fotos fra årets skiferie eller billeder af børnenes snemænd. ”Foråret” viser billederne fra årets jagt på påskeæg, mens ”Sommer” viser highlights fra årets sommerferie. Til sidst viser ”Efteråret” måske alle de kastanjedyr, der er blevet lavet eller de mange gåture i skoven. Når bogen er delt ind på den måde, er det også nemt at indsætte fotos fra familiefester, fødselsdage og andre mærkedage.

Omslaget på en CEWE FOTOBOG kan også designes med fotos og tekst helt efter dit eget valg. Med en direkte tiltale på den første side – for eksempel i form af et lille brev – får gavemodtageren fra starten en fornemmelse af bogens tema og de mange tanker og megen kærlighed, der ligger bag. Når indholdet følger en rød tråd, er det ekstra spændende for læseren side for side at tænke tilbage på de mange gode oplevelser.

En ekstra sjov idé er at integrere videoer via QR-koder i din CEWE FOTOBOG: Det sjove styrt på skiene og den glade barnelatter på stranden giver din fotobog en ekstra dimension. Den meget brugervenlige software fra CEWE gør det desuden nemt at designe bogen, lige som du vil have den. Indbygget i programmet er der blandt andet cliparts, rammer, baggrunde og skabeloner, som hjælper med at give bogen præcis det udtryk, du gerne vil have.

Du kan hente den prisbelønnede bestillingssoftware gratis på www.cewefotobog.dk, hvor du også finder kundeeksempler og instruktionsvideoer til inspiration.

CEWE FOTOBOG
De mere end 30 millioner solgte CEWE FOTOBØGER i løbet af de sidste 10 år vidner om en høj produktkvalitet og en brugervenlig software samt en kompetent og imødekommende kundeservice. Disse faktorer danner baggrunden for bestsellerens store succes.

CEWE FOTOBOG står – med sine 11 produktionsenheder og salgsselskaber i 24 lande – fuldt inde for kvaliteten. Dette blev stadfæstet, da CEWE indførte sin produktgaranti ”100 % tilfredshed – eller pengene tilbage”.

Produktet fås i mange forskellige formater – lige fra en Mini til XXL– og med alsidige sideantal (fra 26 sider til 154 sider) samt med flotte indbindinger (fra hardcover over lærred til læder).

Læs mere og find inspiration til den perfekte julegave på www.cewefotobog.dk.