CeWe Fotobog vinder eftertragtet TIPA Award

[CeWe Color Nordic ApS – 17/06-2008 – Forbruger Elektronik]

Europæisk udmærkelse til CeWe Colors fotobog-software.

CeWe Fotobog har vundet den eftertragtede TIPA Award 2008 (Technical Imaging Press Association”) i kategorien ”Best Photo Service”.

Juryen, bestående af chefredaktører og repræsentanter fra i alt 32 fagblade fra hele Europa, fremhævede CeWe Fotobog som det førende billedprodukt. CeWe Color Gruppen er den innovative Trendsetter i denne produktgruppe; virksomheden forventes i år at producere mere
end 3 millioner eksemplarer af CeWe Fotobog til hele Europa.

CeWe Fotobog udmærker sig ifølge TIPA-juryen især ved sin kvalitet samt fleksibilitet og brugervenlighed ved udformningen af selve fotobogen.

CeWe Color har tilført foto- og imagingbranchen en ny dimension i kraft af det spændende produkt CeWe Fotobog, som tilbyder forbrugerne en særdeles attraktiv mulighed for at gemme deres værdifulde minder i en unik fotobog, som udmærker sig ved sit store udvalg af formater, baggrunde og funktioner.

På cewefotobog.dk kan man gratis downloade den attraktive fotobog softwarepakke med de mange muligheder. Softwaren er både brugervenlig og let at arbejde med.

Den trykte CeWe Fotobog fremstår derudover i en fremragende, professionel kvalitet!

Udover de mange layoutforslag tilbyder programmet adskillige individuelle udformningsmuligheder inkl. mange billedredigeringsværktøjer.

Juryen betegnede derudover CeWe Fotobog som værende særdeles konkurrencedygtig på markedet.

”Vi glæder os meget over, at vi med modtagelsen af TIPA Award 2008 har opnået en af de højeste udmærkelser, som tildeles produkter inden for foto- og imagingbranchen.

Denne pris er en vigtig anerkendelse, som appellerer forbrugere og handlen til at udnytte de mange muligheder ved CeWe Fotobog.

CeWe Color ser sig således også fremadrettet forpligtet til at udvikle innovative fotoløsninger, udtaler adm. direktør Peter Stegger, CeWe Color Nordic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *