CEWE vinder en EISA Award for CEWE FOTOBOG Pure

Lille og personlig, nemt og hurtigt – med disse egenskaber har CEWE FOTOBOG Pure i de seneste måneder ikke kun overbevist kunderne men også den internationale jury i EISA Award om sit værd. Alene dét er grund nok til, at CEWE introducerer flere muligheder til sit nyeste CEWE FOTOBOG-format. Du kan nu vælge mellem syv moderne stilarter i sort eller hvid – uden at gå på kompromis med den nemme og hurtige designproces.

Bedste billedprodukt
Hver eneste CEWE FOTOBOG Pure fortæller en personlig historie på 22 sider, som du nemt og hurtigt laver på din smartphone. Det er netop denne kombination, der overbeviste EISA (the European Imaging and Sound Association) om, at prisen ”EISA Photo Service 2018-2019” skulle gå til CEWE FOTOBOG Pure for det bedste billedprodukt. Den internationale jury med repræsentanter fra 25 lande uddyber: ”Denne app giver en brugervenlig og overkommelig fotobogsservice til smartphone-brugere, der ønsker at fremvise deres billeder”. Det tager kun få minutter at designe fotobogen i app’en: Efter at have udvalgt de ønskede billeder i galleriet på din smartphone, udfylder programmet som ved magi selv siderne i din CEWE FOTOBOG. Til sidst kan du ved hjælp af den enkle trin-for-trin vejledning tilføje supplerende tekster og mindre justeringer.

Enkel og personlig
Du kan forevige alt fra festivaler, polterabender og andre oplevelser med familie og venner i din CEWE FOTOBOG Pure. Ligeså forskellige og personlige som de mange øjeblikke er, lige så personlige er designpræferencerne. Derfor kan du nu vælge mellem syv forskellige stilarter, så du kan gøre alt fra coveret til de indvendige sider helt personlige. Til hver stilart bestemmer du desuden selv, om du vil have en sort eller hvid baggrund. Dine valgte fotos bliver automatisk vist på siderne med et motiv pr. side. Hvis du vil, kan du tilføje personlige kommentarer til et eller flere af billeder, eller du kan lade billederne tale for sig selv.

Læs mere på www.cewefotobog.dk