Gaveindpakning

CEWEs tips og tricks til kreativ gaveindpakning

Læg flotte personlige og farverige gaver under juletræet

  • Sæt fotos på gaver for at vise, hvem gaven er til
  • Brug CEWE CARDS til at lave kreative julekort

Nogle kan godt lide at begynde at købe julegaver tidligt, så de kan gå julen i møde uden stress, mens andre foretrækker at købe og pakke gaverne ind, lige før de skal lægges under juletræet. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så vil du nok gerne have, at dine gaver – til stor glæde for modtageren – er flot pakket ind. CEWE giver dig tips og tricks til, hvordan du kan gøre enhver gave personlig og unik.

Gør alle gaver personlige med dine egne fotos
Hvis du godt kan lide at være i god tid med dine julegaver, så har du ikke blot brug for et godt gemmested til gaverne, du har også brug for nemt at kunne se, hvem gaven er til. Med fotos og fotoklistermærker fra CEWE bruger du dine egne fotos til at lave personlige til- og fra-kort. Du kan f.eks. fremkalde billeder af dem, som skal modtage gaverne ved en CEWE FOTOSTATION, som du finder hos en af CEWEs mange samarbejdspartnere som Bilka Fotoservice og Elgigantens Fotoservice. Billederne er derefter lette at sætte under båndet.

Du kan også designe fotoklistermærker med dine egne fotos, som du let kan klistre på manillamærker eller papstykker, som du selv klipper. På fotoklistermærkerne har du mulighed for at indsætte tekst på fotoet, så du kan skrive hvem gaverne er til og fra på mærkerne. Udover at det er dekorativt og sjovt at have billeder på gaverne, så gør de det også muligt for familiens yngste at hjælpe med at dele gaver ud juleaften. Du kan få mere inspiration i CEWEs DIY-videoer, som du finder på YouTube-kanalen ”CEWE FOTOBOG”.

CEWE tip: Hvis du ikke har et godt gemmested til gaverne, så pak dem ind i noget flot og dekorativt indpakningspapir og brug gaverne som en original dekoration i hjemmet.

Kreative julekort med CEWE CARDS
År for år spreder personlige hilsener glæde i juletiden. Med CEWE CARDS kan du enten sende personlige julehilsener ud til enkelte udvalgte personer eller sende mange julekort på én gang til venner og familie. Med din smartphone, computer eller tablet kan du i løbet af nul komma fem kombinere fotos og tekst til flotte julekort. Hvis du elsker farver, kan du vælge at sende dine personlige julekort i konvolutter med din yndlingsfarve.

DIY-idé fra CEWE: Fremkald fotos af familiemedlemmerne ved en CEWE FOTOSTATION, klip personernes silhuetter ud og sæt dem sammen med et dekorativt bånd. På den måde får du en original guirlande, som du kan lægge ved julekortet. Du kan lave familieguirlanden så lang, som du ønsker det – og så kan den også bruges, når julen er forbi.

  • Fotofremkaldelse fås fra 0,99 kr. pr. stk. (vejl. pris)
  • Fotoklistermærker fås fra 29,00 kr. for fire stk. (vejl. pris)
  • Julekort i formatet foldekort klassisk fås fra 12,90 kr. pr. stk. (vejl. pris)

Du kan læse mere og bliv inspireret på www.cewefotobog.dk, på CEWEs partners hjemmesider og på YouTube-kanalen CEWE FOTOBOG https://www.youtube.com/user/CEWEFOTOBOG.

foldekort-jul