Chokoladejulekalendere med dine egne fotos

 

En december uden en chokoladekalender er som en jul uden sne

Inden vi får set os om, står julen for døren. Et must-have i december for børn og voksne er en lækker chokoladejulekalender, der kan forsøde dagene og hjælpe med nedtællingen til juleaften. En julekalender fra CEWE giver dig ikke kun smagfulde chokolader – men også muligheden for at designe en julekalender med dit eget foto.

CEWE har på baggrund af sidste års enorme succes med produktet ”chokoladejulekalender”, hvorpå kunderne kan få påtrykt deres egne fotos, udvidet sortimentet med yderligere to chokoladejulekalendere.

Fra medio oktober 2015 er der således tre velsmagende varianter at vælge imellem:
Til den søde tand tilbyder CEWE chokoladekalenderen med indpakkede, farvede mælkechokoladekugler, til børn og barnlige sjæle er chokoladejulekalenderen med produkter fra Kinder® et sikkert hit og til chokoladeelskeren findes der den luksuriøse kalender med produkter fra Ferrero®.

Chokoladejulekalendere er særdeles velegnet som gave
Tak bedsteforældrene for deres store indsats i 2015 med en chokoladejulekalender med et foto af børnebørnene. Du bliver givetvis også populær hos de små, hvis du designer en kalender med et billede af dem selv, deres kæledyr, yndlingstegneseriefigur eller store idol. Skolelæreren eller træneren vil med sikkerhed også blive glad for at blive forkælet med en chokoladejulekalender fyldt med lækre, velsmagende mælkechokoladekugler. Ingen lærer eller træner vil kunne stå for en kalender, der har et billede af hele klassen eller holdet påtrykt – og som er fyldt med chokolade.

Juletiden er også tiden til at påskønne gode venner og hjælpsomme kolleger. Som virksomhed kan det ofte være svært – år efter år – at finde på en original julegave til nuværende og potentielle kunder. En chokoladejulekalender med skønne chokolader fra Ferrero® er en garanteret succes! Kalenderen kan for eksempel designes med firmalogoet eller et billede af alle medarbejderne. Samarbejdspartnere vil elske at få en så anderledes og personlig hilsen som tak for året, der gik. Også medarbejdere og kollegaer vil sætte stor pris på at have en sød chokoladejulekalender til at stå på deres skriveborde.

CEWE har udviklet et meget brugervenligt bestillingsprogram, som gør det hurtigt og nemt at designe og bestille årets chokoladejulekalendere.

Chokoladejulekalenderne kan bestilles i de tre varianter fra medio oktober 2015.
Kalenderne kan designes på www.onlinefotoservice.dk, www.foto.bilka.dk eller www.click.dk.

CEWE er repræsenteret med 11 højteknologiske produktions-faciliteter og ca. 3.300 medarbejdere fordelt på 24 europæiske lande, hvilket gør CEWE til Europas markedsleder inden for fotofinishing. CEWE leverer årligt omkring 3 mia. fotos, over 5,8 mio. CEWE er ”First Mover” inden for udvikling og introduktion af nye digitale teknologier og produkter i fotobranchen. CEWE fejrede i 2011 sit 50 års jubilæum og i 2015 10 års jubilæum for produktet CEWE FOTOBOG. Salgsselskabet i Danmark med ca. 30 fastansatte har ansvaret for hele Norden.

Læs mere på www.cewefotobog.dk.