Forevig årets højdepunkter i en CEWE FOTOBOG

Genoplev årets store og små øjeblikke med en CEWE FOTOBOG som årbog. Når du samler de bedste fotos fra hver måned i en CEWE FOTOBOG, har du alle årets højdepunkter lige ved hånden, og du kan let se tilbage på dine dejligste øjeblikke fra 2018.

Genoplev de bedste øjeblikke fra 2018
Med smartphones og tablets har du altid et kamera ved hånden, så det er nemt og hurtigt at tage fotos af både livets store og små øjeblikke. Nogle gange drukner de skønneste øjeblikke fra året dog i et væld af fotos på telefonen, kameraet eller computeren. Du kan give dine fotos den plads, som de fortjener, i en CEWE FOTOBOG: Du udvælger dine yndlingsfotos fra hver måned og foreviger på den måde årets vigtigste højdepunkter i en flot og indbydende årbog.

En årbog behøver ikke kun at dokumentere de store begivenheder og milepæle som et bryllup, barnedåb og store ferier, den er også perfekt til at dokumentere hverdagens små øjeblikke. Du giver fotobogens sider en ekstra dimension, hvis du tilføjer små tekster som historier fra hverdagen, citater som børnenes sjove guldkorn eller barnets første ord. Teksterne kan både gengive stemningen fra øjeblikket, hvor fotoerne blev taget, men også sikre, at hverdagens sjove indslag bliver husket lang til efter. Det er dog ikke kun årbogen, der får dig til at huske årets små og store oplevelser – også det at sidde og udvælge dine fotos og designe årbogen byder på tilbageblik og hyggestunder.

Helle Bergstrøm fra Aarhus samler hvert år sine fotos i en CEWE FOTOBOG: ”Jeg tager rigtig mange billeder i årets løb, og det med at få dem samlet i en årbog er en rigtig god måde at bruge billederne på, og også at kunne kigge tilbage og genopleve nogle af alle de ting, som man har lavet i årets løb, synes jeg er helt fantastisk,” udtaler Helle. Hun mener også, at årbøgerne hjælper hendes tre børn til at fastholde deres barndomsminder. Når børnene sidder og bladrer, kommer de pludseligt i tanke om en oplevelse, de havde glemt. Årbøger er en god måde at dokumentere familiens historie på.

Årbogen – en CEWE FOTOBOG med mange designmuligheder
Der er mange fordele ved at lave en årbog. Du skal ikke rode stakkevis af fotos igennem på computeren eller mobilen hver gang, du vil se årets højdepunkter. Du kan i stedet lave en fysisk bog i flot kvalitet, som du kan nyde at kigge i over en kop kaffe eller samles om med familie og venner, når de kommer på besøg. En årbog giver mulighed for, at I kan mindes årets begivenheder sammen. Årets små og store højdepunkter bliver samlet i en flot fotobog, som du selv kan designe, så den passer lige til din stil.

Designmulighederne for en CEWE FOTOBOG er uendelige. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser og formater samt forskellige kombinationer af indbindinger og papirtyper. I CEWEs bestillingssoftware kan sætte dit helt personlige præg på fotobogen med små cliparts. Ved at tilføje effektryk i gennemsigtigt effektlak, guld- eller sølvtryk på forsiden får årbogen et endnu mere eksklusivt udseende.

Det, der får Helle fra Aarhus til at benytte CEWE FOTOBOG til sin årbog år efter år, er blandt andet hendes begejstring for kvaliteten: ”Indbindingen er rigtig stærk og kraftig, og siderne er også af rigtig god kvalitet og kan holde til, at man kan bladre i dem igen og igen.” fortæller hun.

Tip: Lav din årbog løbende måned for måned. Det er hyggeligt at slutte måneden af med at gennemgå dine fotos. Dette gør også processen nemmere, da du stadig har månedens øjeblikke friske i din erindring.

Læs mere på: www.cewefotobog.dk/produkter/anledninger/aarbog.html

Om CEWE
CEWE er ”first mover” inden for udvikling og introduktion af nye digitale teknologier og produkter i fotobranchen. CEWE er repræsenteret med 12 højteknologiske produktionsfaciliteter og ca. 3.600 medarbejdere fordelt på 25 europæiske lande, hvilket gør CEWE til fotobranchens markedsleder i Europa. CEWE leverede i 2017 ca. 2,2 mia. fotos og over 6 mio. CEWE FOTOBØGER samt talrige fotogaver til over 20.000 handelspartnere i Europa. Alle CEWEs fotoprodukter bliver produceret 100 % klimaneutralt.

Salgsselskabet CEWE Danmark med ca. 30 fastansatte har ansvaret for hele Norden og kunne i 2017 fejre sit 50 års jubilæum.