Cewe Fotobog

Forevig årets små og store oplevelser i en CEWE FOTOBOG

Din smartphone er altid ved din side, så du hurtigt kan tage fotos af alle årets oplevelser. I dine ferier og til begivenheder som fødselsdage og bryllupper eller konfirmationer har du måske også dit digitale kamera med. Uanset om det er fotos taget med din smartphone eller dit kamera, så tager du med stor garanti mange fotos i løbet af året. Alle disse fotos kan du samle i en årbog fra CEWE FOTOBOG, så du gang på gang kan se dem sammen med familien.

Genoplev øjeblikke fra året
Mange gange får alle de flotte fotos, som bliver taget i løbet af året, bare lov til at blive liggende på computeren eller smartphonen uden at blive set igen. Dette problem løb Eline K. Gantzhorn, som elsker at designe CEWE FOTOBØGER til alle anledninger, ind i for et par år siden. Hun fortæller, at ”ideen med at bruge CEWE FOTOBOG som årbog opstod i takt med, at jeg efterhånden havde fået taget så mange billeder, som lå på computeren og slet ikke kom til sin ret.” Eline satte sig derfor ned, kiggede billederne fra året igennem og udvalgte de bedste fotos til årbogen. Ikke nok med at de mange fotos fra året kommer til sin ret, så er det også hyggeligt at kunne tage fotobogen ned fra hylden og sætte sig i sofaen sammen med familien for at genopleve alle de dejlige øjeblikke. Det er også noget, Eline Gantzhorn elsker: ”Det er en dejlig oplevelse og sidde og bladre igennem minderne og mindes, hvad man har oplevet i årets løb.”

I løbet af et år bliver der taget mange flere fotos, end du lige regner med. Inden du går i gang med at designe din årbog, er det en god idé at gennemgå alle dine fotos og sortere dem efter et tema. Dit årbog-tema kunne f.eks. være årstiderne, årets tolv måneder, årets ferier eller årets begivenheder. Ved at overveje dit tema, inden du går i gang med at designe, sørger du for en rød tråd igennem hele fotobogen. Når du har dit tema på plads, kan du desuden sortere alle dine flotte fotos i mapper med de overskrifter, der skal være i din CEWE FOTOBOG. På den måde får du nemt et overblik over dine fotos, hvilket gør det lettere for dig at vælge, hvilke fotos passer til din fotobog og hvilke, der ikke passer ind.

Uendelige designmuligheder
Udover fotos kan du også vælge at indsætte videoer i årbogen. Når du indsætter en video, opretter systemet automatisk en lille QR-kode, som du kan scanne med en smartphone, når du kigger i fotobogen. På den måde kan I se sjove eller hyggelige videoer fra de situationer, som giver en ekstra dimension og historie til billederne. Sammen med personlige cliparts, egne tekster og layouts får du en helt unik og yderst personlig fotobog, som også er en oplagt gave til f.eks. bedsteforældrene.

Du har uendelige muligheder for at designe din fotobog præcis, som du vil have den. Alt efter formatet på din CEWE FOTOBOG kan du blandt andet vælge mellem op til fem forskellige papirtyper. Hvis du gerne vil have farverne i din CEWE FOTOBOG til at stråle, skal du vælge en af CEWEs blanke fotopapirer. Er du mere til et dæmpet og elegant udtryk, skal du vælge en af de matte varianter. Papirtypen fotopapir har også en layflat, hvor siderne bliver klæbet sammen to og to. På den måde får din CEWE FOTOBOG ikke den klassiske fordybning i midten af fotobogen, hvilket gør denne papirtype specielt velegnet til store fotos, som gerne må gå på tværs af to sider.

CEWE FOTOBOG
Baggrunden for CEWE FOTOBOGs store succes i form af mere end 30 millioner solgte eksemplarer i løbet af de sidste 10 år skal findes i den høje produktkvalitet, en brugervenlig software samt en kompetent og imødekommende kundeservice. CEWE har indført 100 % tilfredshedsgaranti, fordi hver eneste CEWE FOTOBOG skal have den samme høje kvalitet. Er du derfor ikke 100 % tilfreds med din fotobog, kan du gratis få din ordre fremstillet på ny eller få pengene tilbage.

CEWE FOTOBOG fås i mange forskellige formater – lige fra en Mini til XXL – og med alsidige sideantal (fra 26 sider til 178 sider) samt med flotte indbindinger (fra hardcover over lærred til læder).

Du kan læse mere på www.cewefotobog.dk. På CEWE FOTOBOGs facebookside og YouTube-kanal kan du se videoer med tips og tricks til din CEWE FOTOBOG.

aarbog_v5ab_2016_web