Fotokonkurrencen CEWE Photo Award starter igen

Præmier for mere end 1,8 millioner kroner i år

Fra landskabspanoramaer til portrætter og makrobilleder – er du åben over for nye indtryk, kan du finde skønheden overalt i verden. Det er derfor ingen overraskelse, at CEWE Photo Award – ”Our world is beautiful” sidste år var verdens største fotokonkurrence. I maj 2018 starter fotokonkurrencen for tredje gang. I lidt mere end et år har fotoentusiaster fra hele verden mulighed for at indsende deres bedste billeder i 10 forskellige kategorier. I år er det ikke kun awardvinderne, som får en gevinst: For hvert indsendt billede giver CEWE 74 øre til SOS Børnebyerne International. 

Større fotokonkurrence – større glæde ved fotografering
CEWE Photo Award 2019 løber indtil den 31. maj 2019, så fotoentusiaster har lidt over et år til at fange de perfekte motiver. Deltagerne kan under mottoet ”Our world is beautiful” indsende deres billeder i 10 kategorier. Udover temaerne fra de sidste to fotokonkurrencer ”Landskaber”, ”Mennesker, ”Natur”, ”Arkitektur og infrastruktur” og ”Sport” kan deltagerne nu også vælge ”Mad”, ”Humor”, ”Hobby og fritid” samt ”Rejse og kultur”. Vinderne kan se frem til præmier til en samlet værdi af mere end 1,8 millioner kroner. De kan også glæde sig over, at deres foto efter konkurrencens afslutning måske bliver en del af den store, internationale udstilling. Både amatør- og professionelle fotografer kan dele deres skønneste øjeblikke med den brede offentlighed: ”Omdrejningspunktet for vores arbejde hos CEWE er glæden ved at tage fotos. Derfor er det naturligt for os at invitere fotografer fra hele verden til at deltage i CEWE Photo Award,” udtaler CEO hos CEWE, Christian Friege, og fortsætter: ”Med de yderligere kategorier og samarbejdet med SOS Børnebyerne International viser vi denne gang flere perspektiver på vores skønne verden. Vi er meget spændte på, i hvilket land og hvilken kategori vinderbilledet 2019 skal findes – i de tidligere fotokonkurrencer har vi haft deltagere fra 94 lande.” Kåringen af vinderbillederne finder sted i september 2019, så indtil da er det med at være tålmodig. Alle, der har set de flotte fotos, der blev indsendt ved sidste års konkurrence, ved, at beslutningen om, hvilke billeder, der skal vinde CEWE Photo Award 2019, absolut ikke bliver nem.

Familier i hele verden vinder også
Ved at deltage i CEWE Photo Award gør hver eneste fotoentusiast også noget godt: Pr. indsendt billede giver CEWE nemlig 75 øre til SOS Børnebyer i hele verden. Den uafhængige hjælpeorganisation har sat sig som mål, at de vil hjælpe fattige og udsatte børn. Wilfried Vyslozil, CEO i SOS Børnebyerne, glæder sig over samarbejdet med CEWE Photo Award: ”Det er fantastisk idé. Vores verden er vidunderlig. Med donationen fra CEWE for de indsendte fotos kommer flere børn til at kunne opleve vores vidunderlige verden.” Christian Friege pointerer også, at ”for mange børn og familier yder SOS Børnebyerne pålidelig hjælp, der kommer direkte frem til de berørte. Vi har haft et tæt samarbejde med SOS Børnebyerne siden 2013, der har udviklet sig til mange hjerteprojekter, som mange af vores medarbejdere fra hele Europa er personlige engagerede i. Med donationen fra CEWE Photo Award ønsker vi at bidrage til, at alt skønheden ved vores verden ikke går tabt og dermed videreføre konkurrencemottoet ”Our world is beautiful”.

Læs mere om fotokonkurrencen og deltag på www.cewefotobog.dk/cewephotoaward