Gem årets oplevelser i en CEWE FOTOBOG

Det er de særlige øjeblikke, der gør året uforglemmeligt. Påsken med familien, en dejlig sommerferie i sydens sol, det glade gensyn med gamle venner til folkeskole-reunion og de hyggelige weekendture. Et år består af små og store øjeblikke, som tilsammen tegner et nuanceret og personligt billede. En CEWE FOTOBOG er en enestående måde at gemme dine oplevelser på, som giver dig mulighed for at genleve de bedste historier gang på gang.

Med smartphonen er det blevet muligt at tage billeder på stort set alle tidspunkter og steder. Mange tager næsten dagligt billeder af livets store og små øjeblikke. For at bevare overblikket er det en fordel at skabe en vis orden i de billeder, der ligger gemt på harddiske og i databaser. CEWE har nogle gode tips og tricks til en harmonisk tilrettelæggelse af billederne, der vil skabe et sammenhængende og stilfuldt fotobog ud af de mange små minder.

Årstiderne som et naturligt kapitel
De fire årstider sørger helt naturligt for en vis struktur, når du skal sortere dine billeder. Så kan du nemlig inddele årets mange minder i overskuelige kategorier og vælge de bedste motiver fra hver årstid. Underinddelingen kan også bruges, når du skal lave din CEWE FOTOBOG (fås på www.cewefotobog.dk). For eksempel kan du tilpasse baggrunden, så farverne passer til årstiden: tilføj en baggrund med en jordbrun gullig farve som tema til efteråret, kølige hvide og blå farver til vinteren, friske pastelfarver til foråret og mørkegrønne farver til sommeren.

Perspektivskift åbner nye muligheder
Der er som regel et familiemedlem, som oftere end de andre tager kameraet i brug. Det er lidt ærgerligt, når den ene person er den, der ses på færrest af billederne. Forskellige fotografer åbner op for nye synsvinkler, som skildrer året endnu mere alsidigt. På den måde er der også større chance for, at alle årets hovedpersoner er med på billederne. Du kan opnå endnu et perspektivskift, hvis dine videoer bliver taget med i din CEWE FOTOBOG som en QR-kode. Så kan du med en smartphone eller tablet altid genopleve de situationer, du har foreviget på film, når du har modtaget den færdige bog.

Kærlighed i bogform
Brit Olejasz fra Ringsted har i flere år lavet årbøger, og der er en særlig grund til, at hun altid laver dem hos CEWE: ”Jeg bruger CEWE FOTOBØGER som årbøger, fordi det er et nemt produkt, og det er unikt – det er specielt.”, udtaler Brit. CEWE FOTOBOG en vigtig del af hendes og familiens liv. Brit fik idéen til at lave årbøger, da hun fik sine børn: ”Jeg syntes, det var meget vigtigt at kunne genfortælle historien fra deres barndom og deres opvækst”. Det er et vigtigt samlingspunkt for familien, når de kan sidde i sofaen og kigge tilbage på deres fælles oplevelser. ”Det er ikke bare et liv, der passerer. Det er de dage, vi aldrig glemmer – de kommer ned i vores årbøger”, siger Brit. Det er også i disse stunder, hvor er de er samlet omkring en CEWE FOTOBOG, at de får en forståelse af at være en familie, og hvor de føler en god samhørighed. For Brit er det ikke kun oplevelser, der er gemt i årbøgerne:  ”Det er kærlighed, der er nedfældet i de her bøger”.

Læs mere på www.cewefotobog.dk