Gør skolestarten uforglemmelig med personlige fotoprodukter

Første skoledag er fyldt med glæde og spænding for både børn og forældre. CEWE giver dig tips til, hvordan du som forælder ved hjælp af personlige fotoprodukter kan være med til at give dit barn en uforglemmelig skolestart.

Gaveideer til en god skolestart
Med personlige fotogaver kan du nemt skabe glæde blandt familiens yngste. På cewe.dk kan du for eksempel designe din helt egen madkasse eller drikkedunk med barnets yndlingsfoto, som han eller hun stolt kan vise frem i spisepausen. Den unikke madkasse gør det nemt for barnet at genkende sin frokost, så der ikke kan ske en forveksling af madkasserne i skolen eller i fritidsordningen. En smart drikkedunk vil måske hjælpe børnene med at få drukket nok vand i skolen, hvor de ofte er meget aktive og derfor bruger meget energi. Madkasserne fra CEWE fås i farveklassikerne rød, blå eller gul. Drikkedunken er af aluminium, så den holder vandet koldt og frisk.

Du kan også hjælpe en god skolestart på vej med et skoleskema, som dit barn kan bruge til at lære dagens forløb at kende. Ved hjælp af fotoklistermærker fra CEWE kan barnet nemt sætte sit eget præg på skemaets udseende og dermed gøre det mere personligt. Eleverne i de større klasser bytter typisk skoleskemaet ud med en spiralkalender, så det er nemt at holde styr på hverdagens mange opgaver, aftaler og mærkedage. Du kan nemt og hurtigt designe en flot og personlige spiralkalender, hvor du både kan designe for- og bagside samt adskillelige billedsider i kalenderen. Også i hjemmet kan det være rart at bevare overblikket over familiemedlemmernes planer eller opgaver i ugens løb. Det kan du nemt gøre ved hjælp af en planlægningskalender fra CEWE, som du på samme måde kan gøre helt personlig ved at dekorere den med dine yndlingsbilleder.

I de mindre klasser er vennebøger også med til at skabe glæde. Her kan børnene blandt andet skrive vigtige datoer, nuværende interesser og fremtidige håb og ønsker. Hvornår har du fødselsdag? Hvad laver du i fritiden? Hvad vil du være, når du bliver voksen? Disse spørgsmål optager eleverne, og det er skønt, når de personlige interesser bliver understøttet af et billede. Med fotoklistermærkerne fra CEWE, som du laver med dine egne fotos, kan både barnets eget og klassekammeraternes vennebøger blive endnu mere personlige. På cewe.dk kan du bestille de praktiske selvklæbende fotoklistermærker i ark med 4, 8 eller 16 billeder.

CEWE FOTOBOG foreviger skolestarten
For bedsteforældre, venner og for forældrene selv er en CEWE FOTOBOG en skøn måde at tænke tilbage på barnets første skoledag. Velkomsten i aulaen, gåturen til klasselokalet, det første møde med nye klassekammeraterne og andre begivenheder fra dagen kan du forevige i fotobogen, så du kan genopleve dagen på ny år efter år. Du har utallige muligheder for at lave din CEWE FOTOBOG helt personlig takket været de mange formater, papirkvaliteter og indbindinger. Du har også mulighed for at indsætte en video fra dagen i fotobogen, som du kan se ved at scanne QR-koden med din smartphone eller tablet.

Læs mere og bliv inspireret på www.cewe.dk