Kreative og festlige fotoideer fra CEWE til årets fest

Kreative og festlige fotoideer fra CEWE til årets fest

  • Nu kommer der knald på farverne: festdekoration med fotoklistermærker fra CEWE
  • CEWE FOTOBOG Pure: værtindegaven til nytårsaften
  • Se fremad: Kom godt gennem det nye år

Nytårsaften betyder for mange en skøn nytårsfest med dejlig mad og hyggeligt selskab. Hvis du vil sætte prikken over i’et til din nytårsfest er det vigtigt, at du også får lavet den rigtige borddekoration, som sørger for den rette atmosfære. Særligt til nytår må borddekorationen gerne være lidt overdådig. En masse guld, glitter og personligt bordpynt med individuelle billeder af gæsterne giver lige det ekstra, som får alle i feststemning. CEWE giver dig gode råd til, hvordan årets første dag også bliver årets bedste.

Stilet borddekoration med et personligt præg
Nytåret fejres bedst med en uforglemmelig fest og en smule glamour. Bordpynt, der er blevet kræset om, får gæsterne til at føle sig ekstra værdsatte, og de vil derfor aldrig glemme denne aften. Sjove briller, skæg og kysmunde på bordene er for eksempel sikre hits. De udgør den dekorative ramme for festen og sikrer en god stemning – og sjove fotos!

Du kan fremtrylle enkel, men effektfuld bordpynt ved hjælp af fotoklistermærker. De giver servietringe og små overraskelser et personligt præg og er prikken over i’et på ethvert festbord. Til servietringene klipper du en cirkel ud af et stykke hvidt karton. På cirklen limer du en strimmel af karton i guld, som udgør servietholderen. Fotoklistermærker med billeder af dine gæster eller jeres yndlings-motiver, som du kan lave på www.cewe.dk, giver denne kreative idé et ekstra pift. Personlige dekorations-spyd er en helt særlig feature på middagsbordet. Du klipper et par stjerner ud af et stykke farvet karton – helst med guld eller glitter – hvoraf nogle forsynes med selvklæbende fotoklistermærker. De sættes fast på tandstikker og vil nu kunne pynte kager, cupcakes eller muffins. Selvklæbende fotoklistermærker med billeder af festdeltagerne eller med jeres personlige yndlingsmotiver er også noget, der giver bordpynten et personligt præg.

Den helt særlige gave: CEWE FOTOBOG Pure
Små gaver glæder altid værtinden. Med den nye CEWE FOTOBOG Pure fortæller du på 22 sider en personlig historie eksempelvis om jeres sidst udflugt sammen. En praktisk feature: Med CEWE FOTOBOG Pure app’en kan du med nogle få skridt sammensætte din fotobog direkte på din smartphone. Vælg blot de ønskede billeder fra fotogalleriet på din telefon, tilføj titel og forord. Du kan også ændre rækkefølgen af billederne, hvis du vil. Den nye CEWE FOTOBOG trykkes i et praktisk, kvadratisk format og fokuserer på en enkel præsentation af dine billeder. Fotobogen leveres i et slipcase, som giver den passende beskyttelse til din stilfulde gave. Et lille tip: Du kan efterfølgende lave en CEWE FOTOBOG Pure med de bedste øjeblikke fra jeres nytårsaften, som du kan forære til dine gæster, så I mange år frem kan mindes den hyggelige aften sammen.

Forær en personlig følgesvend til det nye år
En hjemmelavet CEWE KALENDER, som følger modtageren gennem hele det følgende år, spreder glæde nytårsaften.  Med en CEWE vægkalender er der masser af plads til kreativ udfoldelse. Du kan lave de 12 kalendersider plus forsiden helt, som du ønsker det med de bedste billeder og ved hjælp af utallige designskabeloner. Med de to nye papirtyper digitaltryk højglans og digitaltryk mat kommer dine billeder i særlig grad til deres ret. Tip til en last-minute-gave: Også på selve nytårsaftensdag kan du kreere en original værtindegave på en CEWE FOTOSTATION, som du kan finde ved mange af CEWEs handelspartnere. På den måde kan du for eksempel lave en minutprint-kalender i en håndevending og printe den direkte i butikken. Du kan hurtigt og nemt pynte den ved at binde et flot gavebånd om.

Læs mere på www.cewe.dk