Mange kunder og medarbejdere fra ind- og udlandfandt vej til Oldenborg. Billeder: CEWE Fotostudio.

Magasin: CEWE afholder innovationsmesse

7. innovationsdag: CEWE inviterer kunder til at være med til at skabe fremtiden
„CEWE vil ikke være en anonym virksomhed“

I februar 2017 inviterede CEWE for 7. gang kunder og medarbejdere til innovationsdag i EWE-Arena i Oldenborg. Arrangementet, der fandt sted over to dage, er af stor betydning for virksomhedens fremtidsplanlægning. Den første dag blev kollegaerne fra ind- og udland præsenteret for eksisterende fotoprodukter samt for ideer og koncepter for kommende projekter. På andendagen fulgte så omkring 100 kunder. Motivationen: At få medarbejdere og kunders meninger og forslag med henblik på at bruge dem i CEWEs fremtidsplanlægning.

„CEWE vil ikke være en anonym virksomhed“

Elsker at rejse og at vise billederne fra rejserne frem i en CEWE FOTOBOG. Britta Bauer fra Berlin.
Elsker at rejse og at vise billederne fra rejserne frem i en CEWE FOTOBOG. Britta Bauer fra Berlin.

Bestyrelsesmedlem Thomas Mehls nævnte i sin åbningstale det gode forhold mellem virksomheden og dens kunder –nogle har deltaget i arrangementet i flere år i træk.

Eksperterhar flere gange rådet ham til at gennemføre markedsundersøgelser ved at gå igennem gågaden og spørge tilfældige forbipasserende. Dertil svarer han altid: ”Hvorfor? Vi har jo vores kunder, som vi kommer så godt ud af det med!” Virksomheden vil ikke ”være en anonym virksomhed” og den vil ikke ”udvikle sig i en anden retning end kundernes behov”. Tværtimod: Målet er nærhed til kunderne.

Derfor var der en familiær og afslappet stemning til innovationsdagen. Produktmanager i CEWE, Nils Wellert udtaler: ”Såvel kunderne som medarbejderne var meget nysgerrige og entusiastiske. Der var en fantastisk energi tilstede.”

Med huskøbet kom den næste CEWE FOTOBOG
For at indfange stemningen blev der taget et fællesbillede med medarbejdere og kunder. Også Tanja Tabeling fra Bad Zwischenahn deltog i messen. Hun har oplevet udviklingen af CEWEs flagskib, CEWE FOTOBOG, næsten helt fra begyndelsen.

Tanja: ”Fotobøger hører til enhver rejse og større projekt.” Sidste år købte hun eksempelvis et hus: ”Huset er selvfølgelig havnet i en CEWE FOTOBOG for at gemme minderne.” Hendes første fotobog lavede hun for ti år siden, derefter fik hun smag for at designe fotobøger.

Finder allerede sted for 7. gang: CEWEs innovationsdag.
Finder allerede sted for 7. gang: CEWEs innovationsdag.

Aktivt medlem af CEWE Community
”Hvad gør du med alle de digitale billeder?” Dette spørgsmål stillede Britta Bauer fra Berlin sig selv, efter hun havde anskaffet sig sit første digitalkamera. Kort efter begyndte hun at lave forskellige fotoprodukter. Det var nærliggende, fordi ”… det bare er dejligere at holde billeder i hænderne i printet form. Så kan man også bedre fortælle historierne til billederne.“ Hun har så meget erfaring med at designe fotobøger, at hun endda hjælper i CEWE Community’s forum, hvor hun bidrager ved at give råd og ideer til andre kunder.