Nyhed: CEWE FOTOBOG Pure

Storbyferie, en udflugt, højtider eller et møde med venner og familie – takket være vores smartphone har vi altid et kamera på os. Sådan kan vi fastholde mange særlige øjeblikke, som vi gerne vil dele med andre. Med den nye CEWE FOTOBOG Pure kan du ved hjælp af en app samle disse billeder til en stilfuld fotobog. Et varigt minde til dig selv eller til at glæde andre med.

Moderne design giver billederne plads
Med sit kompakte, kvadratiske format sætter CEWE FOTOBOG Pure fuld fokus på billedernes effekt. For skønne historier har ikke brug for mange ord. De 22 matte, hvide sider indeholder hver ét billede i fremragende trykkvalitet. Der er plads til titlen og et personligt forord på hardcoveret og den første side i bogen.

Skab stærke bånd med fælles oplevelser
Takket være den hurtige og nemme udformning via app’en er CEWE FOTOBOG Pure den ideelle lille gave til familie og venner. For hvem bliver ikke glad for at kunne genopleve de bedste øjeblikke fra fælles tur, den sjove fest eller andre oplevelser i en fotobog? Du kan også tage det personlige eksemplar med på farten. Den elegante slipcase i naturligt design giver den passende beskyttelse dertil.

Saml dine yndlingsbilleder på nem og stilfuld vis
Med CEWE FOTOBOG Pure app’en laver du din fotobog i få skridt: Vælg de ønskede billeder fra dit smartphone-galleri, og din CEWE FOTOBOG Pure udfylder sig af sig selv. Nu skal du kun tilføje titlen og forordet, og hvis du ønsker det, kan du ændre i rækkefølgen på billederne og beskære dem. Bestillingen er allerede gennemført, så snart du har indtastet dine personlige oplysninger. Alt efter hvad du ønsker, bliver den klimavenligt printede CEWE FOTOBOG Pure leveret til en af CEWEs handelspartnere eller hjem til dig.

I øvrigt gælder tilfredshedsgarantien ligesom ved alle CEWE brands: Hvis du ikke er 100% tilfreds, får du gratis produceret dit produkt på ny, eller du får dine penge retur.

Flere informationer på www.cewefotobog.dk/produkter/cewe-fotobog-pure.html

Appen i Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.worldiety.cewe.cewepure

Appen i iOS App Store:
https://itunes.apple.com/dk/app/cewe-fotobog-pure/id1240206617?l=da&mt=8