Personlig chokoladejulekalender med dit eget foto

På intet tidspunkt i løbet af året er forventningens glæde så stor som i december. Hver dag bliver kalenderlyset troligt tændt og chokoladejulekalenderen åbnet, så vi kan se, at vi nu er en dag tættere på juleaften. En personlig chokoladejulekalender med dit eget billede gør ventetiden endnu hyggeligere. 

Ingen kan stå for en personlig chokoladejulekalender med et motiv fra familiens ferie, af kæledyret, af den bedste ven eller af børn og børnebørn. Indholdet smager godt, samtidig med julekalenderen også fungerer som et stykke hyggeligt og dekorativt julepynt til stuen eller køkkenet. Hos CEWE kan du bestille en personlig julekalender med chokolader fra Kinder®, med mælkechokoladekugler eller med chokolader fra Ferrero, hvor du bruger dine egne billeder som motiv på julekalenderen. Det er den perfekte gave til børn, bedsteforældre og venner.

Som noget helt nyt i år kan du også lave en julekalender med dit eget billede, hvor du selv kommer fyldet i. ”Fyld selv julekalenderen” fra CEWE giver dig plads til at lade din kreativitet udfolde sig. Du kan fylde den med alt fra små chokolader, nødder og slikposer til små cremer, hobbyartikler, legetøj og hjemmelavede gavekort. Plastikbakken inden i julekalenderen er let at tage ud og sætte ind igen uden at skade lågerne og det flotte, personlige motiv på forsiden.

Læs mere om chokoladejulekalenderne på www.cewe.dk

Om CEWE
CEWE er repræsenteret med 12 højteknologiske produktions-faciliteter og ca. 3.400 medarbejdere fordelt på 24 europæiske lande, hvilket gør CEWE til Europas markedsleder inden for fotofinishing. CEWE leverede i 2016 omkring 2,2 mia. fotos og over 6,2 mio. CEWE FOTOBØGER samt fotogaver til ca. 25.000 handelspartnere i Europa. CEWE er ”First Mover” inden for udvikling og introduktion af nye digitale teknologier og produkter i fotobranchen. CEWE fejrede i 2011 sit 50 års jubilæum.
Salgsselskabet CEWE Danmark med ca. 30 fastansatte har ansvaret for hele Norden. CEWE Danmark fejrer i 2017 sit 50-års jubilæum. Læs mere om CEWE og fotoprodukterne på www.cewefotobog.dk.