Romantisk bryllup med kreative tips fra CEWE

Hollywood chic med et strejf af vintage, blomster og pastelfarver – par, der ønsker et romantisk bryllup, vil helt sikkert få meget ud af denne romantiske bryllupstrend. CEWE giver dig tips til temaet ”Romantisk bryllup”, så alt fra invitationerne og gaver til gæster til præsentationen af de bedste billeder fra brylluppet afspejler temaet på fineste vis.  

Stilfulde og strålende: Invitationer og borddekorationer
Det er igen blevet trendy med brevpapir, der passer til parret og brylluppets tema. Allerede i farvevalget og brugen af dekorationselementer i invitationen skal gæsterne kunne fornemme det overordnede tema for brylluppet. Både for brudeparret og for gæsterne er invitationen med dato, tidspunkt, sted og yderligere informationer om dagens begivenhed en central del af bryllupsplanlægningen.

Skab en flot og overraskende effekt ved at lægge personlige fotoklistermærker, glimtende konfetti eller dekorative hjerter af metallisk papir ved det smukke kort. Få en endnu bedre effekt ved at lægge det hele i en pastelfarvet kuvert i rosa-nuancer. Bord- og menukortene, som pynter på bordene til festen, bør bruge samme farveskema, så der er en rød tråd. CEWE CARDS giver dig utallige muligheder for at designe smukke invitationer, bord-, menu- og takkekort, der matcher hinanden. CEWE tip: Temaet ”Romantisk bryllup” bliver på fineste vis gennemført med romantiske og på samme tid elegante glitter og metalliske elementer i moderne pink, kobber eller guldnuancer.

Fotogen slikbar
Et absolut must for alle med en sød tand og en passion for det dekorative: en bar med slik. Et bord med en masse farverige små lækkerier til at småspise er et must til et bryllup. Det giver også et flot blikfang på de billeder, der bliver taget for at forevige de mange helt særlige øjeblikke i løbet af dagen. Hele scenen bliver særlig harmonisk, når slikket på baren følger brylluppets farvetema. Lyserøde hjerteformede bolsjer i et bolsjeglas med et bånd omkring og et hjerte på låget giver slikbaren et romantisk look. Et personligt fotoklistermærke som etikette sætter prikken over i’et på glasset. Fotoklistermærkerne kan have billeder af brudeparret, sjove elementer eller symboler, som beskriver parret. Udover slikbaren så er intet bryllup naturligvis fuldendt uden en traditionel bryllupskage. I stedet for store overdådige kager er små kager med blomster eller ord som ”Love” og ”Hr. & Fru” i brylluppets farvetema et populært alternativ.

Romantiske dekorationsideer med en fortryllende effekt
Tip til dekorationerne fra CEWE: Montér tre vaskesnore på en billedramme i en romantisk lyserød-nuance. Brug små klemmer med lyserøde hjerter til at hænge billeder af parret og deres gæster fast på snorene. Fotos med et Instagram-format giver et godt blikfang. Hos CEWE kan du lave kvadratiske fotos i forskellige størrelser og med eller uden designelementer såsom rammer i passende pastelnuancer. Lad korte beskeder eller en accessory som et glitrende hjerte gå igen på alle billederne, så der er en tydelig sammenhæng. Rammen er oplagt at bruge som et stilfuldt minde efter brylluppet ved at indsætte billeder med f.eks. et nærbillede af brudebuketten, af vielsesringene eller brudens sko.

Forgyldt kærlighedshistorie i en CEWE FOTOBOG
Efter brylluppet vil det nygifte par gerne forevige de mange billeder og anekdoter fra dagen. En god måde at genopleve dagen gang på gang er ved at lave en CEWE FOTOBOG. Du kan endda integrere video i din CEWE FOTOBOG, som du via en QR-kode kan afspille på din smartphone eller tablet, når du har modtaget din fotobog. Som en gave fra gæsterne til brudeparret eller som et evigt minde om en uforglemmelig dag – en CEWE FOTOBOG med guldtryk på hardcoveret passer perfekt til temaet ”Romantisk bryllup”. Ved at fremhæve udvalgte elementer og tekster får fotobogen, der fortæller en gylden kærlighedshistorie, en flot finish. Guldtryk fås til formaterne stor, stor panorama og XL.

Læs mere på www.cewe.dk